Niantic portals

Kaart met ongeveer 600 Niantic Portals in Meppel. Deels zijn deze in het spel Pokemon Go in gebruik als gym of pokestop. De gegevens van de portals zijn op 2023-01-31 gekopieerd van de Niantic Ingress Intel Map, en zijn identiek aan de gegevens in de Zoek gyms/pokestop applicatie.

Je kunt kiezen voor foto's van de portals in popups, en ook kan de 80m interactie cirkel rond een portal worden getoond. Kies zelf wat getoond moet worden: gyms, pokestops, overige portals. De status van sommige portals op de Ingress Intel Map is nog niet bekend.

Verder kunnen de zgn. S2 level 14 en/of level 17 cellen worden getoond. In elke level 17 cel kan slechts 1 pokestop, en het aantal pokestops in de level 14 cellen bepalen het aantal gyms (2 stops: 1 gym, 6 stops: 2 gyms, en 20 stops: 3 gyms). Maar door vroegere verplaatsingen zijn er uitzonderingen op die regel. Ook kan er, sinds de introductie van Lightship, een pokestop of gym zijn die niet op de Niantic Ingress Intel Map staat. Die worden evt. handmatig toegevoegd (bijv. Meppel Graffiti aan de Kromme Elleboog).

Niantic portals